PRETRAŽI
VIJESTI

TESY na Sajmu noviteta

Sajam noviteta tvrtke Petrokov svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, a ove godine i rekordan broj izlagača. Čak 26 izlagača predstavlja široku ponudu inovativnih proizvoda. Posjetite na Sajmu štand tvrtke TESY.Sajam se održava od 17. do 18. svibnja u Mrkšinoj ulici 52d u Sv. Klari.

Tvrtka TESY OOD utemeljena je 1990. godine i dio je holdinga Ficosota. Raspolaže s pet tvornica – tri u Shumenu i dvije u Smjadovu. TESY je najveći bugarski i vodeći europski proizvođač električnih bojlera, bojlera za centralno grijanje, solar i toplinske pumpe, te grijalica za kućanstvo.

Posljednjih deset godina TESY je zabilježio brzi razvoj i ponudio na svjetsko tržište bogatu lepezu visokosofisticiranih proizvoda i patentiranih rješenja koja zadovoljavaju suvremene zahtjeve glede energetske učinkovitosti, smanjene potrošnje energije i zaštite okoliša. Kompanija se i dalje razvija u smjeru povećanja proizvodnih kapaciteta i plasmana novih grupa proizvoda.

Sajam noviteta

Posjetitelji će, osim vrhunske ponude iz linija najnovijih proizvoda, moći dobiti i besplatne stručne savjete o uređenju doma za koje će na sajmu biti dostupni Petrokovi stručnjaci.

Ovogodišnja nagradna igra na Sajmu uključivat će zabavno natjecanje vodoinstalatera koje će se održati na osam različitih poligona i sadržavat će različite problemske zadatke koje natjecatelji moraju rješavati uz pjevanje na karaokama. Za najuspješnijeg, Petrokov je osigurao dvodnevno korištenje automobila Jaguar XF, a za ostale pregršt utješnih nagrada.

Tvrtka Petrokov druga je na tržištu u svojoj branši u Hrvatskoj, a individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima prerasla je u tvrtku koja zapošljava 148 djelatnika te se ubraja u 250 najuspješnijih u Hrvatskoj. Već 27 godina svojim kupcima pruža najbolju opremu za centralno grijanje i vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača.

 

TESY – Info za Hrvatsku:
marijo.stojan@tesy.com
mob: 095 9191 285

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja