PRETRAŽI
MATERIJALI

Tilcor – lagane čelične krovne ploče s kamenim posipom

Tilcor je brand novozelandske kompanije Ross Roof Group koja djeluje u industriji krovova još od 1942. godine.

Sedam različitih profila autentično dizajniranih ploča, od kojih je pet dostupno u Termagovom asortimanu, te širok izbor boja omogućuju prilagodbu svim arhitektonskim stilovima i geografskim područjima diljem svijeta.
Autentično dizajnirane ploče i različite boje omogućuju spajanje tradicionalnih i modernih arhitektonskih stilova. Kod obnova krovišta Tilcor krov omogućuje poboljšanje izgleda i vrijednosti vašeg doma u roku od nekoliko dana.
Svi Tilcor proizvodi su proizvedeni od Zinculame čelika koji kombinira antikorozivna svojstva oba metala. Uz to dodatna zaštita ugrađenih prirodnih kamenih granula u akrilnu bazu omogućuje Tilcor pločama zavidnu trajnost, čvrstoću i otpornost.
Dostupne u širokom izboru boja, Tilcor ploče su lagani i svestrani pokrov jednostavan za ugradnju. Budući da posjeduju ISO 9001 certifikat Tilcor ploče neće samo opravdati vašu investiciju već će vam pružiti i potpunu sigurnost koja je podržana sa pedesetogodišnjom Tilcor garancijom.

CLASSIC PLOČA

Jedna od naših najpopularnijih ploča sa svojim čistim linijama i nakošenim rubovima stvara dubinu i pridonosi dimenzionalnosti krovne linije.

ANTICA PLOČA

Ukoliko želite snažna i graciozna obilježja mediteranskog crijepa, ploča Antica je idealan izbor.

TUDOR PLOČA

Pruža izgled tradicionalnog crijepa, ali sa svim prednostima laganog pokrova.

SHAKE PLOČA

Izgledom podsjeća na drvenu teksturu tradicionalne šindre. Duboko izbrazdani profili pridonose dubini i stvaranju linija sjene koje stvaraju vizualni kontrast.

BOND PLOČA

Osebujna ploča koja prati sve arhitektonske stilove.

Ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku:
Termag d.o.o.
RIJEKA – PC MATULJI
Kvarnerska cesta 35, tel.: 051 742 237
PC PULA
Veruda 51, tel.: 052 383 434
PC SPLIT
Stinice 20, tel.: 021 656 190
PC SESVETE
Jelkovečka 5, PP Maksimir, tel.: 01 553 4729

www.termag.hr
www.tilcor.com

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja