PRETRAŽI
VIJESTI

TIMELEKTRO & Security

TIMELEKTRO & Security je mlada tvrtka nastala iz obrta koji ima konstantan rast i trenutno zapošljava 17 stručnih i visokokvalitetnih djelatnika

a84e816b-8fec-464a-8640-2333ad9b8ba9_webTIMELEKTRO & Security je mlada tvrtka nastala iz obrta koji ima konstantan rast i trenutno zapošljava 17 stručnih i visokokvalitetnih djelatnika koji rade na poslovima:
– ELEKTROINSTALACIJA
– SUSTAVA TEHNIČKE ZAŠTITE
– INFORMATIČKE MREŽE
– VATRODOJAVA
– PLINODETEKCIJA

IMG_1380_web

TIMELEKTRO & Security od svog početka obavlja vrlo složene i zahtjevne poslove kao kooperant za građevinske tvrtke, ali i na direktno ugovorenim poslovima sa poslovnim
subjektima poput tvrtki: Milšped, Flammifer, Krka Novo Mesto, Akrapovič, Novomont, Pošta Slovenija, Hotel Roža Portorož… te u nizu drugih poslovnih, stambenih i privatnih objekata.

Ono što ih izdvaja i preporučuje u odnosu na druge je to što nude i rade cjelokupna rješenja za ugovorene objekte neovisno o složenosti i opsegu posla.

Meteorologie_Aesserer_Blitzschutz_1_1600_web

Ulaskom Hrvatske u EU, tvrtki se otvorila mogućnost jednostavnijeg pristupa zapadnim tržištima gdje su odradili nekoliko vrlo zanimljivih, zahtjevnih i složenih poslova.

U svom radu koriste provjerene i kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača koji posjeduju sve potrebne ateste i certifikate.

“Svakom našem klijentu osiguravamo brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu te jamčimo stručnu i sigurnu izradu svih elektroinstalacija i ostalih radova.“

1380515_head_web
Timelektro & Security d.o.o.

Ozalj, Karlovačka cesta 90 D
Mob: 091 600 0380
E-mail: timelektro@timelektro.hr
www.timelektro.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja