PRETRAŽI
VIJESTI

To je sustav – TECE tehnika ispiranja

Kao ponuđač sustava, TECE razmišlja o cjelovitim rješenjima kod tehnike ispiranja.

TECE sustav tehnike ispiranja obuhvaća univerzalni TECE vodokotlić, ispirač pisoara, module za umivaonik i bide, module za instalaciju tuš-WC-a kao i modul „Geronto“ za WC bez prepreka. Ovime je TECE sustav tehnike ispiranja kompletan i zadovoljava sve zahtjeve moderne gradnje.

Univerzalna primjena
Izvanredno svojstvo TECE vodokotlića njegova je univerzalnost. S aktiviranjem odozgo ili sprijeda, s jedno ili dvokoličinskim ispiranjem, različitih ugradbenih visina u mokroj ili suhoj ugradnji – za sve primjene koristi se isti vodokotlić. U mokroj ugradnji isporučuje se kao TECEbox, a za suhu ugradnju kao TECEprofil modul. Njegova unutarnja konstrukcija je u velikoj mjeri ista, a time su i rezervni dijelovi uvijek kompatibilni. A svaki model TECE aktivacijske tipke odgovara svakom modelu TECE vodokotlića.

Štedite vodu, kad je moguće – dobro isperite, kad je potrebno!
Pored svoje univerzalnosti, TECE vodokotlići ističu se i svojom štedljivosti u potrošnji vode. Naime, s novim višestruko nagrađivanim TECE izljevnim ventilom, omogućeno je veliko ispiranje sa samo 4,5 litre vode. Svojom kombinacijom dvokoličinskog ispiranja te velikog ispiranja sa samo 4,5 litre vode, uz TECE vodokotlić moguća je ušteda i do 25% godišnje, za razliku od tehnike ispiranja sa 6 ili 9 litara kod velikog ispiranja. Za tehniku koja omogućava uštedu vode i univerzalnu primjenu, TECE izljevni ventil osvojio je nagradu Design-Plus 2009.

Fleksibilno ispiranje
Novitet kod TECE ventila je fleksibilna prilagodba pritiska ispiranja. Svejedno koja se keramika koristi – pritisak ispiranja može se fleksibilno prilagoditi svakom WC-u. Primjer: nakon instalacije WC-a, keramika se ne ispire dovoljno dobro. Kod uobičajenih izljevnih ventila pritisak ispiranja se naknadno može samo prigušiti, ali ne i povećati. TECE ventil ima rješenje za taj problem: izmjenom standardno ugrađenog prigušnog prstena, pritisak ispiranja se i naknadno može povećati. U slučaju prskanja preko ruba WC-a, svakako se može i smanjiti.

Potvrda štedljivosti TECE vodokotlića, zasigurno je i WELL Label (Water Efficiency Label) prema kojem je TECE vodokotlić osvojio 4 četiri zvjezdice što je najbolja klasifikacija u području kućnih instalacija. WELL Label je klasifikacijski sustav europske industrije sanitarnih armatura, čiji su članovi renomirani proizvođači sanitarnih i kuhinjskih armatura, armatura za tuš, glava za tuš kao i sustava ispiranja za WC.

Ekskluzivno za TECE vodokotlić
Zahvaljujući specijalnoj konstrukciji vodokotlića, TECE tipke za aktiviranje su relativno male. Stoga se uklapaju u ambijent svake kupaonice bez optičke nametljivosti. Već i kod osnovnog asortimana za opremanje javnih i privatnih objekata TECE posvećuje veliku pažnju dobrom izgledu. To su modeli TECEambia, TECEbase ili TECEplanus. U luksuzno opremljenim kupaonicama eleganciju jamče aktivacijske tipke od plemenitog čelika iz serije TECEsquare i staklene fronte iz serije TECEloop.
Aktivacijske tipke za WC i pisoar u istom dizajnu nude serije TECEloop, TECEplanus i TECEambia.
Staklene fronte iz serija TECEloop i TECEsquare mogu se ugraditi u istoj ravnini sa zidom. U tu svrhu TECE nudi specijalni ugradbeni okvir.


Više informacija o TECE tehnici ispiranja možete pogledati na www.tece.hr

TECE d.o.o.,
Fallerovo šetalište 16, 10000 Zagreb
T: 01/3079 000, F: 01/3079 048, E: info@tece.hr
www.tece.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja