PRETRAŽI
INTERIJERI

Tuš je ključan za zadovoljstvo hotelskih gostiju

Izvrstan doživljaj tuširanja ključan je za zadovoljstvo hotelskih gostiju, tvrde u tvrtki Hansgrohe koja hotele diljem svijeta oprema svojim proizvodima. Jer visokokvalitetne kupaonice pokazatelj su gostoljubivosti i garancija zadovljstva gostiju, bez obzira radi li se o velikom ili malom hotelu.

“Hansgrohe miješalice i tuševi objedinjuju funkcionalnost, udobnost i dizajn – ova kombinacija čini ih idealnim za goste koji ih prvi put koriste u hotelu”, objašnjava Jay Phillips, direktor prodaje i globalnih projekata u Hansgrohe grupi. “U razvoju novih proizvoda, naš glavni fokus je uvijek na korisničkom iskustvu, performansama i jednostavnosti uporabe: Jer je izvrstan doživljaj tuširanja ključan za zadovoljstvo hotelskih gostiju. Zapravo, tuš je jedna od najvažnijih pogodnosti u hotelskoj sobi”.

Gosti, naime, očekuju tuš koji je barem jednako dobar ili čak i bolji od onoga što imaju kod kuće.

Kabina za tuširanje trebala bi imati i fiksni nadglavni i pomični ručni tuš, jer to omogućuje gostima da odaberu vrstu tuširanja koja je im najviše odgovara, a ručni tuš i osoblju hotela olakšava čišćenje teško dostupnih mjesta.

Brend hansgrohe u ponudi ima čak 15 različitih vrsta vodenih mlazeva, među kojima se posebno ističu: klasični Rain shower za osvježavajuće jutarnje tuširanje; RainAir raspršivač koji ispire stres; koncentrirani Whirl raspršivač za intenzivan učinak masaže ili RainFlow kaskadni tuš koji u kupaonicu unosi osjećaj vodopada. Posljednja inovacija je jedinstveni – PowderRain, koji poput tople ljetne kiše obavija tijelo finim mikro-kapljicama.

Prebacivanje između vrsta raspršivanja je jednostavno i intuitivno – pritiskom na veliku tipku za odabir na ručici za tuširanje ili ‘Select’ prekidač na termostatu. Jednostavan klik je sve što je potrebno za opuštajuće wellness tuširanje.

Više informacija o brandu hansgrohe:

www.hansgrohe.hr

www.facebook.com/hansgrohe

www.twitter.com/hansgrohe_pr

www.pinterest.de/hansgrohe

www.instagram.com/hansgrohe

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja